דחיית מועד הגשת המועמדות למלגת הנשיא לפוסט דוקטורנטיות מצטיינות בחו"ל לשנת תשפ"א

קול קורא למלגת הנשיא לפוסט דוקטורנטיות מצטיינות בחו"ל לשנת תשפ"א

קול קורא להגשת בקשה למלגות נשיא לפוסט דוקטורט לנשים לשנת תשפ"א
מלגות נשיא לפוסט דוקטורט מיועדות למסיימות את לימודי הדוקטורט באוניברסיטת תל אביב. במסגרת התכנית תוענקנה בשנת תשפ"א, חמש מלגות שמטרתן לסייע לנשים לצאת לפוסט דוקטורט באוניברסיטאות מובילות בעולם.

היקף המלגה
50,000 $ לשנתיים (25,000$ בכל שנה).
המענק כפוף לחוקי המס של מדינת ישראל.

זכאית להגיש את מועמדותה לקבלת המלגה העונה על התנאים הבאים:
• בעלת תואר PhD שהוענק באחת מן הפקולטות באוניברסיטת תל אביב או דוקטורנטית הצפויה לסיים את לימודי ה PhD במהלך שנת הלימודים הנוכחית.
• בוגרת או דוקטורנטית שהתקבלה לפוסט דוקטורט באוניברסיטה יוקרתית בחו"ל או החלה בתהליך קבלה לפוסט דוקטורט, טרום יציאתה מישראל .
• תנתן עדיפות לנוסעות לתכנית של שנתיים לפחות.

אופן הגשת המועמדות
המסמכים יכולים להיות כתובים בעברית או באנגלית. על הבקשה לכלול:
1 . קורות חיים (CV), כולל פרטים אישיים כגון גיל, מצב משפחתי.
2 . מסמך המאשר הזמנה/קבלה לפוסט או מכתב תמיכה מהמארח בחו"ל המאשר כי יהיה מוכן לקלוט את המועמדת לפוסט דוקטורט בשנת הלימודים הקרובה.
3 . מכתב רקע אישי (Cover Letter) ; בהתייחסות לנושאים אותם מוצאת המועמדת לנכון לציין ואשר אינם מהווים חלק מן המסמכים האחרים.
4 . ציון מלגות נוספות בהן זכתה המועמדת לצורך הפוסט דוקטורט.
5 . שתי המלצות (אחת מן המנחה הישיר/ה ושניה - לבחירת המועמדת). את מכתבי ההמלצה ניתן לצרף למסמכים או לשלוח ישירות לכתובת מייל: bonehmizrahi@tauex.tau.ac.il

6 לקול הקורא מצורף מסמך. יש לחתום עליו ולצרפו לשאר המסמכים.

את הבקשה, בצירוף כל המסמכים הנדרשים, יש להגיש כדלהלן:
1 . באמצעות טופס פרטים אישיים הנמצא בקישור הנ"ל. את המסמכים יש לסרוק ולהעלות קובץ אחד מרוכז.
2 . משלוח עותק אחד למיכל בונה מזרחי, משרד יועצת הנשיא להוגנות מגדרית, לשכת הנשיא.

אוניברסיטת תל אביב מצפה כי עם סיום הפוסט דוקטורט, הזוכה תגיש את מועמדותה לאוניברסיטת תל אביב
בבקשה להצטרף כחברת סגל.

על מנת ללמוד יותר על המלגה ואופן הגשת המועמדות אנא הכנסו לקול הקורא .

מועד אחרון להגשת בקשה למלגה  19.3.2021

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>